CLOR 3 IN 1 20L CANISTRA

SKU
5946075200141
Disponibilitate
In stoc

167,81 lei

CLOR 3 IN 1 20L CANISTRA - Descriere si specificatii

DESCRIEREA PRODUSULUI SI PROPRIETATI

Inalbitor si igienizant pe baza de clor activ super-concentrat este un produs lichid cu aplicatii speciale realizat pe baza de hipoclorit de sodiu utilizat ca inalbitor pentru spalari manuale si automate, igienizant, tratare apa piscina etc.

Produsul este destinat albirii chimice a tesaturilor albe, in special a celor din bumbac sau fibre celulozice in amestec cu fibre sintetice, la temperaturi cuprinse intre 25–40°C, precum si pentru spalarea si igienizarea suprafetelor din mozaic, ciment, plastic, a utilajelor din institutii, industria alimentara, HO.RE.CA. bazine de inot si bucatarii. Nu se lasa la indemana copiilor!

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE

-spalari manuale: dilutie 10-15 ml clor la 10 l apa, se inmoaie rufele albe timp de 10-15 minute pana la disparitia petelor.

Pentru rufe ingalbenite sau pete grele prepara o solutie de 15-20 ml clor in 10 litri de apa fierbinte 70-90°C), se lasa la inmuiat 15-20 min. dupa care se limpezesc rufele bine cu apa rece.

            - spalari cu masina automata: se programeaza masina la programul cel mai scurt, se introduc numai rufe albe in masina, se introduc 15-20 ml clor in cuva de detergent fara a introduce si detergent si se porneste masina. Dupa terminarea programului de inalbire se porneste masina normal pe programul de spalare.

            - spalarea si igienizarea suprafetelor din mozaic, ciment, plastic, a utilajelor din institutii, industria alimentara, HO.RE.CA. piscine si bucatarii: dilutia optima 15-20 ml clor la 10 l de apa, se pot face atat spalari manuale cat si cu masini speciale. In functie de natura si gradul de murdarie se pot face dilutii mai mari sau mai mici.

   Atentionari: Se foloseste numai pentru rufe albe. Nu utilizati pentru tesaturi colorate, lana, matase, piele si pe suprafete metalice sau lemn. Produs toxic si coroziv. A se pastra intr-un loc racoros. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. Nu folositi impreuna cu alte substante care contin acizi, poate degaja gaze toxice. Daca inghititi produsul beti un pahar cu apa si consultati imediat medicul.  Nu provocati voma.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si ...

    Cosul meu

    Cosul este gol.