Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Degresanti bucatarie

Degresant universal pentru suprafete imaculate in bucatarie

Bucataria este o zona intens frecventata de iubitorii de noi retete, parintii unei familii numeroase, dar si de catre personalul din spatele bucatelor irezistibile din restaurante. Pentru a pastra curatenia si ordinea, ai nevoie de detergenti de bucatarie suficient de puternici pentru a lupta cu cele mai incapatanate pete si resturi de mancare. Un degresant de bucatarie poate face orice suprafata sa arate ca noua, dar si sa te ajute la spalarea rapida a vaselor.

Degresant - ce sa alegi pentru bucataria ta?

Un degresant de bucatarie non-toxic este recomandat pentru familiile cu copii mici sau animale de companie, iar un degresant industrial este potrivit bucatariilor mari, din restaurante sau cantine studentesti. Nu uita nici de munca pe care o depui pentru a spala vasele dupa o masa copioasa sau dupa o zi de weekend in care restaurantele au fost pline. Detergentii pentru spalarea manuala a vaselor trebuie sa actioneze cat mai rapid asupra depunerilor de mancare, grasime sau ulei.

Crema si praful de curatat bucataria curata delicat si nu zgarie suprafetele sensibile. Acestea au in compozitie microparticule care permit o curatare in profunzime si pot fi folosite in zone precum bucataria, baia, cat si pentru degresarea piscinelor pe linia apei. Degresantul pentru metal se recomanda in bucatariile cu mare capacitate, deoarece este nevoie de un degresant de aragaz puternic, care pastreaza aspectul materialului. Concentreaza-te pe produsele cu parfum si curatare delicata, dar cu actiune puternica. Daca vrei sa economisesti timp, un produs de calitate nu te va tine prea mult la treaba si vei putea vedea rezultate in cel mai scurt timp.

 • Sorteaza
 • Afiseaza
 • pe pagina
Degresanti - Detergent vase AXION PASTA 225G - Dacris94.ro
Degresanti - DETERGENT SUPRAFETE EMAILATE SI INOX 750ML CU PULVERIZATOR - Dacris94.ro
Degresanti - DETERGENT SUPRAFETE EMAILATE SI INOX 20L CANISTRA - Dacris94.ro
EMT20
0 recenzii
Degresant pentru aragaze, cuptoare si gratare (emailate si inox)
Degresanti - DETERGENT SUPRAFETE EMAILATE SI INOX 5L CANISTRA - Dacris94.ro
Degresanti - DETERGENT SUPRAFETE EMAILATE SI INOX VRAC - Dacris94.ro
DSE.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Degresanti - DEGRESANT MULTI - UZ 20L CANISTRA - Dacris94.ro
Degresanti - DEGRESANT MULTI - UZ  5L CANISTRA - Dacris94.ro
5946075050197
0 recenzii
Degresanti - DEGRESANT MULTI - UZ  VRAC - Dacris94.ro
MD.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Degresanti - OVEN UP PLUS 10L CANISTRA DEGRESANT CUPTOARE GRATARE PLITE - Dacris94.ro
Degresanti - OVEN UP PLUS 5L CANISTRA DEGRESANT CUPTOARE GRATARE PLITE - Dacris94.ro
Degresanti - OVEN UP PLUS 1L PULVERIZATOR DEGRESANT CUPTOARE GRATARE PLITE - Dacris94.ro
Degresanti - OVEN UP PLUS 500ML PULVERIZATOR DEGRESANT CUPTOARE GRATARE PLITE - Dacris94.ro
Cosul meu

Cosul este gol.