Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Despre noi

 

Despre Noi - Dacris Com '94 S.R.L.

Bine ați venit la Dacris Com '94 S.R.L., partenerul tău de încredere în soluții profesionale de curățenie pentru casă, industrie și HoReCa. Cu o prezență solidă de peste 27 de ani în industrie, suntem dedicați oferirii de produse și servicii de calitate superioară, adaptate nevoilor diverse ale clienților noștri.

Istoria Noastră

Fondată în 1994 sub forma unei societăți cu capital privat, Dacris Com '94 S.R.L. a luat naștere din pasiunea pentru curățenie și dorința de a aduce soluții inovatoare pe piață. De-a lungul decadelor, am evoluat continuu, adaptându-ne la schimbările din industrie și cerințele clienților noștri. Astăzi, suntem mândri să fim recunoscuți ca un nume de încredere în domeniul produselor de curățenie și cosmeticelor hoteliere.

Misiunea Noastră

La Dacris Com '94 S.R.L., ne propunem să depășim așteptările clienților prin oferirea de soluții eficiente și inovatoare de curățenie. Misiunea noastră este să contribuim la crearea unui mediu mai curat și sigur, atât în casele particulare, cât și în spațiile industriale și HoReCa.

Valorile Noastre

 1. Calitatea Superioară: Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate, garantând eficiență și rezultate remarcabile.
 2. Inovația Constantă: Suntem mereu în căutare de noi tehnologii și soluții inovatoare pentru a aduce beneficii reale clienților noștri.
 3. Sustenabilitate: Ne preocupăm de impactul asupra mediului și promovăm soluții de curățenie ecologice și responsabile.
 4. Experiența Clietului: Clientul este prioritatea noastră, iar satisfacția acestuia este măsura succesului nostru.

Structura Produselor Noastre

Cu o gamă diversificată de produse si doua branduri proprii, Dacris94 si X-clean, suntem structurați pentru a satisface trei mari categorii de utilizatori:

 1. Casnici: Oferim soluții eficiente pentru curățenia zilnică și menținerea unui mediu sănătos în casele particulare.
 2. Industriali: Produsele noastre sunt concepute pentru a face față cerințelor riguroase ale mediilor industriale și comerciale.
 3. Institutionali și HoReCa: Avem soluții specializate pentru hoteluri, restaurante, catering, asigurând un nivel înalt de igienă și eleganță.

Angajamentul Nostru

Angajamentul nostru este de a continua să inovăm și să ne adaptăm în funcție de nevoile în schimbare ale pieței. Fiecare produs purtat de marca noastră reflectă standardele ridicate pe care le-am impus de-a lungul anilor.

Cum Ne Diferențiem

 1. Expertiză și Experiență: Cu peste 27 de ani de experiență, aducem o expertiză solidă în industrie.
 2. Calitate Certificată: Toate produsele noastre respectă standardele de calitate și siguranță.
 3. Echipă Dedicată: Echipa noastră pasionată și profesionistă este mereu la dispoziția clienților pentru consultanță personalizată.
 4. Responsabilitate Socială: Ne implicăm activ în proiecte sociale și ne preocupăm de binele comunității.

Cum Ne Găsești

Dacris Com '94 S.R.L. este aici pentru a-ți facilita viața prin soluții de curățenie inovatoare. Contactează-ne pentru orice întrebări sau solicitări. Poți plasa comenzi direct online pentru a beneficia de produsele noastre de calitate, livrate rapid în toată țara.

Încheiere

Mulțumim că ne-ai ales pe noi, Dacris Com '94 S.R.L., pentru nevoile tale de curățenie. Suntem aici pentru tine, oferind soluții de top pentru un mediu mai curat și mai sigur. Mai bun, mai sigur, mai convenabil!

Cosul meu

Cosul este gol.