Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Detergent Rufe WASH-X FRESH COLOR VRAC

 • Detergent Rufe WASH-X FRESH COLOR VRAC
 • Detergent Rufe WASH-X FRESH COLOR VRAC
  SKU
  WSHCOL.V
  Detergent lichid enzymatic, WASH-X FRESH COLOR este puternic parfumat pentru spalarea rufelor colorate cu masini de spalat automate de uz casnic si industrial cat si pentru spalari manual. Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
  Disponibilitate
  In stoc

  8,06 lei cu TVA inclus

  6,77 lei fara TVA inclus

  Transport gratuit la cumparaturi de minim 180 RON cu TVA!

  Adauga in cosul de cumparaturi produse in valoare de 180 RON cu TVA pentru a beneficia de transport gratuit!

  Detergent Rufe WASH-X FRESH COLOR VRAC - Descriere si specificatii

  DESCRIEREA PRODUSULUI SI PROPRIETATI

  Detergent lichid enzymatic, puternic parfumat pentru spalarea rufelor colorate cu masini de spalat automate de uz casnic si industrial cat si pentru spalari manual.

  Formula sa cu enzime aduce urmatoarele beneficia: performanta la spalare, nu lasa reziduri pe tesatura, descompune si indeparteaza rapid murdaria. Ideal pentru tesaturi din bumbac, fibre sintetice, albituri, lenjerii. Nu folositi pe articole din lana sau matase..

  DOZARE SI MOD DE UTILIZARE

  In masinile de spalat automate cu o capacitate de 3/5 Kg rufe uscate, se adauga 40- 50 ml detergent pentru rufe in cazul unor rufe mai putin murdare. In cazul rufelor mai murdare se va folosi 50- 70  ml detergent pentru rufe. Pentru masinile de spalat automate cu capacitatea 6/8 Kg rufe uscate se va adauga in plus fata de cantitatile de mai sus 10- 30 ml detergent pentru rufe. Pentru spalarea manuala se realizeaza o dilutie de 30 ml detergent pentru rufe in 5 l apa. Se recomanda impartirea rufelor in functie de nivelul de murdarie.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si ...

  • - Detergent rufe WASH-X FRESH WHITE VRAC - Dacris94.ro
   WSHW.V
   0 recenzii
   Detergent rufe lichid enzymatic, puternic parfumat pentru spalarea rufelor albe cu masini de spalat automate de uz casnic si industrial cat si pentru spalari manual. Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
  • - REZERVA MOP BBC 200G - Dacris94.ro
   6426509000060
   0 recenzii
  • - Balsam de rufe PULSE SOFT VRAC - Dacris94.ro
   BSP.V
   1 recenzii
   Produs concentrat, utilizat ca agent de conditionare in procesul de spalare manuala si automata. Conceput pentru tratarea si protejarea tesaturilor de efectele negative ale spalarilor repetate. In urma utilizarii rufele devin mai pufoase, catifelate si placute la atingere. Revigoreaza fibra si creste rezistenta la rupere a rufelor. Confera tesaturii un efect antistatic si usureaza procesul de calcare. Este potrivit pentru toate tipurile de tesaturi. Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
  • - Balsam de rufe WHITE SOFT 5L CANISTRA - Dacris94.ro
   5946075050258
   0 recenzii
   Produs concentrat, fara parfum, utilizat ca agent de conditionare in procesul de spalare manuala si automata. Conceput pentru tratarea si protejarea tesaturilor de efectele negative ale spalarilor repetate. In urma utilizarii rufele devin mai pufoase, catifelate si placute la atingere. Revigoreaza fibra si creste rezistenta la rupere a rufelor. Confera tesaturii un efect antistatic si usureaza procesul de calcare. Este potrivit pentru toate tipurile de tesaturi.
  • - BATHROOM CLEANER 4 IN 1 1L PULVERIZATOR DECALCIFIERE IGIENIZARE STRALUCIRE PARFUMARE - Dacris94.ro
  • - BATHROOM CLEANER 4 IN 1 5L CANISTRA DECALCIFIERE IGIENIZARE STRALUCIRE PARFUMARE - Dacris94.ro
   Cosul meu

   Cosul este gol.