Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Detergenti pentru masina de spalat vase

Detergent pentru masina de spalat vase pentru protectia electrocasnicelor tale

Pentru a avea vase si tacamuri curate, nu trebuie sa ai la dispozitie doar o masina de spalat de calitate, ci si toate celelalte instrumente necesare pentru a duce fiecare spalare pana la capat cu brio. Asa cum in cazul clatirii la chiuveta, experienta depinde foarte mult de detergentii pentru spalare manuala de vase pe care ii folosesti, la fel este in cazul spalarii la masina. Tipul lichidelor si produselor de intretinere folosite va determina daca vei avea la final vase stralucitoare sau nu.

Este important sa ai la dispozitie detergenti de bucatarie care pot proteja si curata cat mai bine, fiecare tip de produs punand la dispozitie proprietati specifice tipului de spalare. Pentru spalarea automata, intervin elemente cum ar fi duritatea apei si depuneri de calcar. Tocmai de aceea, un detergent lichid pentru masina de spalat vase va oferi nu doar un proces temeinic, ci si protectie pentru articolele sensibile la mediul alcalin.

Detergent pentru masina de spalat de vase la preturi avantajoase

In gama de produse de la Dacris vei gasi diferite tipuri de detergent automat si solutii de curatat pentru masina de spalat vase la diverse cantitati, pentru a asigura spalari pe o perioada cat mai indelungata. Poti opta pentru canistre incepand de la 1 kg, pana la 12 kg(10 L) si 24 kg sau poti alege varianta vrac pentru a aduce acasa fix cantitatea de care stii sigur ca ai nevoie. Totodata, lichidul pentru clatirea vaselor va asigura un rezultat calitativ dupa fiecare proces de spalare.

Asadar, ingrijeste-ti masina de spalat vase si asigura spalari care iti lasa farfuriile, bolurile si canile curate luna. Daca tii mereu la indemana detergenti puternici si degresanti pentru bucatarie, vei putea sa iti protejezi masina si la interior, si la exterior. Totodata, poti completa setul cu creme si prafuri de curatat bucataria pentru a pastra vasele curate si la uscare.

  • Sorteaza
  • Afiseaza
  • pe pagina
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - Detergent masina de spalat vase AUTOMATIC DISHWASHING 12KG (10L) CANISTRA - Dacris94.ro
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - Detergent masina de spalat vase AUTOMATIC DISHWASHING 24KG (20L) CANISTRA - Dacris94.ro
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - Detergent masina de spalat vase AUTOMATIC DISHWASHING 6KG (5L) CANISTRA - Dacris94.ro
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - Detergent masina de spalat vase  AUTOMATIC DISHWASHING VRAC - Dacris94.ro
DVA.VR
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - LIQUID RINSE DISHWASHING 1 KG (1L) - Dacris94.ro
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - LIQUID RINSE DISHWASHING 10 L CANISTRA - Dacris94.ro
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - LIQUID RINSE DISHWASHING 20 L CANISTRA - Dacris94.ro
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - LIQUID RINSE DISHWASHING 5KG (5L) CANISTRA - Dacris94.ro
Detergenti si aditivi pentru masina de spalat vase - LIQUID RINSE DISHWASHING VRAC - Dacris94.ro
LQRDV
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Cosul meu

Cosul este gol.