Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Inalbitori rufe

Inalbitor de rufe albe – produsul care te ajuta sa ai haine curate si proaspete oricand

Inalbitorul este un compus chimic derivat din hipoclorit de sodiu sau peroxid de hidrogen. Compozitia sa este special creata pentru a descompune si indeparta pigmentii de diferite tipuri, petele si germenii printr-un proces numit oxidare. Astfel, spalarea si intretinerea rufelor impecabile si fara impuritati va fi posibila si cu ajutorul inalbitorul fara clor.

Unul dintre motivele pentru care inalbitorul fara clor este foarte apreciat este capacitatea sa de a restabili frumusetea imbracamintei si tesaturilor. Fie ca este vorba despre pete de cafea, urme de iarba sau chiar mucegai, inalbitorul de haine indeparteaza aceste pete eficient. Astfel, se poate spune ca inalbitorul de rufe profesional este solutia de scos pete perfecta si mereu la indemana.

Inalbitor de rufe – suportul de care ai nevoie pentru a indeparta toate impuritatile

Este important sa stii ca inalbitorul de haine albe este utilizat si pentru dezinfectie. Pe langa faptul ca este un detergent pentru rufe eficient, inalbitorul de haine elimina eficient bacterii si virusi, oferind protectie impotriva bolilor si infectiilor. Mai mult decat atat, poti utiliza inalbitorul pe baza de oxigen la spalarea hainelor, dar si a articolelor casnice, precum prosoapele de bucatarie.

Mirosurile neplacute pot persista pe tesaturi chiar si dupa spalare. In acest sens, ai posibilitatea de a folosi inalbitorul pentru rufe albe deoarece ajuta si la neutralizarea mirosurilor persistente. Acest lucru face ca detergentul inalbitor sa fie o solutie eficienta pentru eliminarea mirosurilor neplacute din numeroase tipuri de tesaturi.

Alege cu incredere inalbitor pentru rufe cu sau fara clor din gama pregatita pe Dacris94.ro. Selecteaza produsele potrivite pentru tine si bucura-te de cele mai bune rezultate!

  • Sorteaza
  • Afiseaza
  • pe pagina
Inalbitori rufe - INALBITOR RUFE CLOR 3 IN 1 20L CANISTRA - Dacris94.ro
Inalbitori rufe - INALBITOR RUFE CLOR 3 IN 1 5L CANISTRA - Dacris94.ro
Inalbitori rufe - INALBITOR  RUFE CLOR 3 IN 1 VRAC - Dacris94.ro
C3IN1.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Inalbitori rufe - INALBITOR RUFE CLOR PARFUMAT 1L - Dacris94.ro
5946075000024
0 recenzii
Inalbitori rufe - INALBITOR RUFE CLOR PARFUMAT 20L CANISTRA - Dacris94.ro
Inalbitori rufe - INALBITOR RUFE CLOR PARFUMAT 5L CANISTRA - Dacris94.ro
Inalbitori rufe - INALBITOR RUFE CLOR PARFUMAT VRAC - Dacris94.ro
CP.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Inalbitori rufe - INALBITOR HIPOCLORIT PARFUMAT 1L - Dacris94.ro
5946075000017
0 recenzii
DESCRIEREA PRODUSULUI SI PROPRIETATI Inalbitor si igienizant pe baza de clor activ, usor parfumat, destinat albirii chimice a tesaturilor albe din bumbac sau fibre celulozice in amestec cu fibre sintetice si igienizarea zilnica a obiectelor sanitare.
Inalbitori rufe - INALBITOR HIPOCLORIT PARFUMAT 20L CANISTRA - Dacris94.ro
Inalbitori rufe - INALBITOR HIPOCLORIT PARFUMAT 5L CANISTRA - Dacris94.ro
Inalbitori rufe - INALBITOR  HIPOCLORIT PARFUMAT 5L PET - Dacris94.ro
Inalbitori rufe - INALBITOR HIPOCLORIT PARFUMAT VRAC - Dacris94.ro
HP.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Cosul meu

Cosul este gol.