DEGRESANT MULTI - UZ VRAC

SKU
MD.V
Disponibilitate
In stoc

5,27 lei fara TVA

DEGRESANT MULTI - UZ VRAC - Descriere si specificatii

DESCRIEREA PRODUSULUI SI PROPRIETATI

Detergent concentrat cu putere mare de degresare, conceput special pentru curatarea  pavimentelor din ciment, vopsea, dale din beton, gresie din atelierele mecanice, sectiile de productie, in zonele cu restrictie la contaminare cu mirosuri straine precum industria alimentara sau de distributie a alimentelor. Se poate utiliza si la degresarea motoarelor, pieselor mecanice sau sasiul vehiculelor. Este interzis sa se foloseasca pentru degresarea componentelor din aluminiu sau aliaje pe baza de aluminiu

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE

Solutia se agita usor si se aplica pe suprafata ce urmeaza a fi curatata folosind masini de spalat mono-perie, masini cu presiune inalta sau la spalarile manuale cu perie. Se lasa sa actioneze 5-10 minute dupa care se clateste cu apa din abundenta. La nevoie se poate repeta operatiunea.

Dilutie: 2-5% pentru suprafete putin unsuroase 10-15% pentru suprafete foarte unsuroase.

Pentru suprafete foarte unsuroase cu urme de unsoare uscata  solutia se aplica in concentratie mai mare putand merge pana la 50%.

 Atentie: Este interzis sa se foloseasca pentru degresarea  componentelor din aluminiu sau  aliaje pe baza de aluminiu. Inainte de prima folosire este recomandat sa se faca un test de rezistenta a suprafetei ce urmeaza a fi curatata.

Cosul meu

Cosul este gol.