Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Odorizante WC

Produse incepand de la 6,04 lei

Odorizant WC - produse pentru curatare, igienizare si parfumare eficienta

Odorizantul pentru WC este un produs indispensabil in toaletele rezidentiale si publice. Acesta are rolul de a mentine curatenia si igiena, oferind in acelasi timp un miros placut. Poti opta pentru un odorizant solid pentru vasul de toaleta sau unul pentru bazin, in functie de nevoile pe care le ai. Un odorizant WC profesional este special conceput pentru a neutraliza mirosurile neplacute si pentru a oferi prospetime in spatiile sanitare din restaurante, hoteluri sau birouri. Aceste produse au la baza o formula eficienta care controleaza mirosurile persistente, avand un miros proaspat si placut. Nu ezita sa comanzi de pe dacris94.ro odorizante de WC, detergenti de baie, detartrant, dezincrustant sau produse anticalcar.

Odorizant WC profesional - improspateaza aerul si asigura un miros placut in orice spatiu sanitar

Din gama de odorizante pentru WC disponibila pe site-ul nostru, poti alege odorizante pentru rezervorul de la WC, care se introduc in bazin, produse care se ataseaza pe interiorul vasului de toaleta, site pentru pisoar din silicon, in varianta simpla sau cu pastila odorizanta. Asadar, ai la dispozitie o multime de optiuni eficiente, cu formule concentrate si puternice, care neutralizeaza mirosurile neplacute. Odorizantele profesionale de WC au sisteme de dozare controlate pentru a asigura o distributie uniforma si eficienta a parfumului. De asemenea, acestea sunt practice si rezista unui numar mare de utilizari. Pentru eficienta maxima, asigura-te ca alegi un odorizant de WC potrivit tipului de toaleta sau spatiului in care urmeaza sa fie utilizat.

  • Sorteaza
  • Afiseaza
  • pe pagina
ALV
0 recenzii
Odorizantul pentru pisoare este un produs special conceput pentru a îmbunătăți igiena și proaspătura în toalete publice sau private. Disponibil sub diverse arome, acest produs este proiectat pentru a neutraliza mirosurile neplăcute și pentru a oferi o senzație plăcută în încăperi cu trafic intens.
JTX.U1000
0 recenzii
ALV-copy
0 recenzii
Experiență de Prospătime și Igienă Intră într-o lume de prospețime și igienă cu odorizantul pentru pisoare, un element esențial în menținerea curățeniei și a atmosferei plăcute în orice toaletă. Cu o combinație de arome rafinate și eficiență maximă, acest produs reprezintă o alegere înțeleaptă pentru spațiile publice și private.
Cosul meu

Cosul este gol.