Contactati-ne 0751.13.10.70 sau office@dacris94.ro.


Opinia dumneavoastra conteaza! Va rugam sa alocati cateva minute pentru a va exprima parerea dvs., astfel ajutandu-ne sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor DACRIS.

Obiectivul principal este satisfactia clientului, garantandu-i un produs calitativ, fara a omite nici un detaliu.

Satisfactia fiecarui client asigura rezultatul final!

„in ce localitate aveti sediu”

Dobre Cecilia

„Am achizitionat diferite produse pentru curatenie, cum ar fi: Clor 3 in 1, care spre marea mea uimire este mult mai eficient decat binecunoscutul Ace, Spray-ul pentru mobila, care lasa un luciu deosebit lemnului, Solutie anticalcar, la fel de buna ca Viakal dar muuuult mai ieftina, si miraculoasa soda de rufe care mi-a transformat radical perdelele si lenjeria alba. Sunt foarte multumita de calitatea produselor, al caror pret este foarte bun, raportat la ceea ce se gaseste actualmente in supermaerketuri. Abia astept sa incerc detergentul de rufe! Multumesc firmei Dacris94 pentru profesionalism, capacitatea de comunicare si informare, si pentru produsele cu o eficienta deosebita!”

Burcea Cristiana Georgiana

„Folosesc produsele de curatenie de cativa ani. Sunt foarte multumit! Raportul pret/calitate este imbatabil. ”

George

„Am luat pentru atelier Pasta abraziva pentru maini. Este excelenta .Degreseaza rapid mainile, se clateste usor, nu lasa senzatia de maini uscate si miroase bine. Mult mai ieftin decat produsele similare de import. ”

Cristi

Adauga opinie