Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

OXI CLEAN PLUS 1L GEL SCOS PETE

OXI CLEAN PLUS 1L GEL SCOS PETE - Dacris94.ro
SKU
OXCP1
Disponibilitate
In stoc

14,66 lei cu TVA inclus

12,32 lei fara TVA inclus

OXI CLEAN PLUS 1L GEL SCOS PETE - Descriere si specificatii

DESCRIEREA PRODUSULUI SI PROPRIETATI

Produs pentru scos petele de pe rufe albe si colorate. Produs care are concentratie mare de oxigen activ. Indeparteaza petele dificile de murdarie pe baza de grasimi, proteine, lapte, fructe, colorant, ketchup, sange, mancare pentru copii mici, de pe toate tipurile de tesaturi care pot fi spalate.  Se poate utiliza in orice apa de orice duritate si la temperaturi joase. Poate fi folosit pe tesaturi  albe si/sau colorate. Poate fi folosit in masina de spalat rufe, la inmuiere si pre-tratarea rufelor. Se recomanda efectuarea unui test pe o zona ascunsa a tesaturii si respectarea instructiunilor de spalare de pe eticheta tesaturii. A nu se aplica produsul direct pe partea metalica a hainelor(nasturi, fermoare, etc.)

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE

Pre-tratare: se adauga OXY CLEAN PLUS direct pe pata, se freaca pentru o mai mare eficienta. Se lasa sa actioneze max 10 min., apoi se spala la masina impreuna cu celelalte rufe cu un ciclu normal la o temperatura cuprinsa intre 30-95 ºC.

Inmuiere : la 5l de apa calduta se adauga 100 ml produs, timp maxim pentru rufe colorate 1 ora, iar pentru rufe albe 5 ore.

Spalarea cu masina de spalat( 4-5 kg): 100 ml de produs se pune exclusiv in sertarul masinii de spalat sau se foloseste sistem de dozare automata.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si ...

    Cosul meu

    Cosul este gol.