0751.13.10.70

POWER CLEANER 750ML

POWER CLEANER 750ML - Dacris94.ro
SKU
5946075606684
Disponibilitate
In stoc

9,73 lei fara TVA (persoane juridice)

11,58 lei cu TVA (persoane fizice)

POWER CLEANER 750ML - Descriere si specificatii

DESCRIEREA PRODUSULUI SI PROPRIETATI

Detergent universal cu aplicatii multiple , ideal pentru curatenia de dupa constructor. Degreseaza si indeparteaza  resturile de ciment , beton , amorsa, lavabil, vopsea, fum, calcar si rugina de pe suprafetele rezistente la apa. Inlatura depunerile de grasime si fum din bucatarie. Solutia diluata poate fi folosita si pentru tapiterii, mochete, piele naturala si sintetica.

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE

-pentru spalari grele: se foloseste solutia ca atare, se introduce intr-un recipient prevazut cu pulverizator, se pulverizeaza pe suprafata ce urmeaza a fi curatata, se lasa sa reactioneze 2– 5 minute, apoi se freaca suprafata cu un mop sau o laveta depa care se clateste bine.

-  pentru igienizare si intretinere curenta dilutia optima este de 1:20, se aplica solutia,  se lasa 5-15 min  sa actioneze, se  freaca energic cu o laveta umeda si  se va limpezi cu apa curata.

Materialele care nu sunt stabile la acizi se vor verifica inainte de folosire. Materialele absorbante si cele cu canale de fuga se vor spala cu apa inainte de folosire.

Inainte de folosire se recomanda efectuarea unui test de rezistenta a culorii pe o suprafata ascunsa.

Cosul meu

Cosul este gol.