Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Solutii Dezghetare Parbriz & Yale Auto

Clorura de calciu si alte produse pentru deszapezire si dezghet

Pastrarea curata a suprafetelor este un obiectiv pe care trebuie sa il respecti pe intreg parcursul anului. Pe timp de iarna, temperaturile foarte scazute pot sa provoace dificultati mari, astfel ca venim in sprijinul tau cu produse de curatenie profesionala pentru business-uri care te vor ajuta sa indepartezi rapid depunerile de gheata sau chiar sa eviti formarea lor.

In gama disponibila pe Dacris94.ro poti gasi clorura de calciu la pret excelent. Ai posibilitatea de a achizitiona clorura de calciu pentru deszapezire la pret mic, in diferite forme. Iti oferim variante de clorura de calciu lichida, precum si clorura de calciu 25 kg, sub forma solida, la sac. Orice ai alege, eficienta este garantata.

Solutia de dezghetare pentru parbriz, garantia sigurantei

Tot de la noi poti comanda si solutie de dezghetare pentru parbriz sau diverse sortimente de solutie anti-inghet pentru beton. Produsele de dezghetare si produsele de deszapezire pe care ti le oferim isi pastreaza eficienta pana la temperaturi de -30 de grade Celsius! Astfel, ai certitudinea ca masinile din flota pe care o detii vor putea fi utilizate in siguranta chiar si in cele mai dificile conditii de iarna.

Din oferta noastra poti comanda aditiv anti-inghet si solutii de dezghetare pentru parbriz la preturi excelente. Tot pe Dacris94.ro gasesti produse de curatenie si intretinere pentru ateliere mecanice, precum si produse profesionale pentru spalatorii auto. Comanda online produsele si accesoriile de curatenie si menaj de care ai nevoie, iar noi ti le livram in cel mai scurt timp posibil!

  • Sorteaza
  • Afiseaza
  • pe pagina
Produse deszapezire si dezghet - CLORURA DE CALCIU TEHNICA 30% CANISTRA 25KG - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CLORURA DE CALCIU  - SAC 25 KG - Dacris94.ro
CC25
0 recenzii
Clorura de calciu este un produs ecologic recomandat pentru: deszapezire, impotriva ghetii si a poleiului cu o putere de 5 ori mai mare decat sarea. Fulgii de clorura de calciu sunt eficienti pentru topirea ghetii si zapezii si pot fi utilizati pentru curatarea scarilor, trotuarelor, cailor de acces, parcarilor auto sau a drumurilor publice. Previne inghetarea pentru urmatoarele 24 de ore. pentru controlul prafului de pe suprafețele de beton, asfalt sau pavaje.
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-10 GRADE) 20L CANISTRA - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-10 GRADE) 5L CANISTRA - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-10 GRADE) 5L PET - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-10 GRADE) VRAC - Dacris94.ro
PBV(-10)
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-15 GRADE) 20L CANISTRA - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-15 GRADE) 5L CANISTRA - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-15 GRADE) 5L PET - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-15 GRADE) VRAC - Dacris94.ro
PB5P(-15)
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-20 GRADE) 20L CANISTRA - Dacris94.ro
Produse deszapezire si dezghet - CRISTAL WINDSHIELD (-20 GRADE) 5L CANISTRA - Dacris94.ro
Cosul meu

Cosul este gol.