Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Detergenti covoare

Produse incepand de la 4,18 lei

Detergent pentru covoare - Curatare eficienta pentru asigurarea unui mediu sanatos

Curatenia spatiilor locuite sau a celor destinate muncii este foarte importanta. Un rol esential in aceasta activitate de igienizare a pardoselilor, pieselor de mobilier, geamurilor sau a covoarelor il au solutiile si detergentii speciali, cu ajutorul carora pot fi indepartate usor si rapid diferite pete, urme de grasime, bacterii, praf sau alte resturi, precum si mirosurile neplacute. Avantajele unor solutii de calitate superioara destinate curateniei camerelor, birourilor sau altor spatii sunt numeroase, putand fi amintite curatarea eficienta, protectia culorilor si a materialelor, mirosul placut, usurinta in utilizare etc.

Pentru igienizarea corecta si profunda, dacris.ro ofera tuturor clientilor solutii de pardoseli, dar si pentru mobila, geamuri, covoare, detergenti pentru bucatarie, baie si toalete, produse de curatenie profesionale, odorizante de camera, sapunuri si consumabile de tot felul.

Solutie de curatat covoare - Mentinerea aspectului si duratei de viata a tesaturilor din diverse materiale

Solutiile de spalat si curatat covoare si mochete se gasesc in recipiente de diferite capacitati, la preturi accesibile. Produsele profesionale sunt ideale pentru fire naturale si sintetice si trebuie aplicate dupa ce s-a aspirat inainte suprafata de curatat. Nu contin agenti de inalbire si nu necesita clatire dupa aplicare. Detergentii si solutiile din magazinul nostru curata in profunzime, indeparteaza petele de alimente, lichide sau de alte substante si mentin aspectul original o perioada indelungata. In plus, indeparteaza cu succes diferiti alergeni, asigurand un mediu sanatos in casa, la birou sau in orice alt spatiu in care sunt folositi.

  • Sorteaza
  • Afiseaza
  • pe pagina
ACC.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
5946075600026
0 recenzii
CCSMP5P
0 recenzii
CSMP.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Cosul meu

Cosul este gol.