Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Solutii de curatat mobila

Produse incepand de la 2,81 lei

Solutii de curatat mobila - ideale pentru curatarea, igienizarea si redarea stralucirii suprafetelor

Solutiile de curatat mobila sunt indispensabile atat pentru uzul casnic, cat si pentru a mentine curatenia in business-uri din diverse industrii, cum ar fi industria alimentara, birouri, scoli, gradinite, saloane de cosmetica sau HoReCa. Poti alege produse de curatat mobila cu proprietati igienizante, avand dublul rol de curatare si igienizare. De asemenea, in gama disponibila pe Dacris94.ro vei gasi si detergenti de mobila pe baza de emulsie siliconica si ceara, care curata, indeparteaza petele si redau stralucirea suprafetelor din lemn, protejand in acelasi timp suprafetele din pal melaminat, mdf, ceramica, alama, bronz sau furnir. Solutiile profesionale de curatat mobila sunt ideale pentru spatiile mari, deoarece sunt disponibile si in cantitati mari, la vrac sau la canistra.

Detergenti de mobila - pentru utilizare in sectoarele profesional si casnic

Indiferent ca este vorba de utilizarea casnica sau profesionala, alege o solutie de curatat mobila eficienta, cu o putere mare de indepartare a murdariei si de mentinere a suprafetelor curate pentru mai mult timp. Pentru a-ti completa gama de produse de curatenie pentru case si birouri, alege din oferta noastra si detergenti pentru covoare, detergenti pentru pardoseli sau solutii pentru curatat geamuri, la un raport calitate-pret excelent. Opteaza pentru o solutie de curatat mobila din lemn, daca iti doresti sa o intretii corespunzator si sa arate mereu impecabil, sau o solutie pentru curatat mobila de bucatarie, daca ai o afacere in domeniul alimentar si ai nevoie de un produs profesional. Poti opta pentru variante cu pulverizator sau pentru cantitati vrac, in cazul in care consideri ca este mai avantajos asa. Alege o solutie pentru curatat mobila eficienta, la preturi competitive!

  • Sorteaza
  • Afiseaza
  • pe pagina
5946075650052
0 recenzii
5946075060202
0 recenzii
CFV.V
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
DIV
0 recenzii
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Cosul meu

Cosul este gol.