Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

Termeni si conditii

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate SC DACRIS COM ‘94 SRL si nu se pot folosii sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

  • explorarea conţinutului www.dacris94.ro;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.dacris94.ro);
  • persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

Fotografiile prezentate au caracter informativ.

Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzilor livrate refuzate.

Preturile si stocurile sunt actualizate la un interval de 24 de ore. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora.

Produsele comercializate de www.dacris94.ro sunt noi si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala.

Produsele aflate in oferta www.dacris94.ro se pot vinde in baza unei comenzi online, telefonice sau de la sediul societatii. Comanda va fi ulterior procesata in timpul programului de lucru afisat pe site (Departament Vanzari), mai exact comanda va fi preluata de un agent de vanzari, agentul de vanzari va verifica disponibilitatea stocului produsului/produselor din comanda dupa care va suna clientul pentru informarea disponibilitatii produselor si eventuala validare a comenzii. Dupa validarea comenzii de catre client, comanda va putea fi ridica de la sediul societatii SC DACRIS COM ‘94 SRL sau va putea fi livrata.

Produsele comercializate de www.dacris94.ro se pot ridica sau livra numai in baza unei comenzi ferme. Comanda nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenziile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem.

Cosul meu

Cosul este gol.