Luni-Vineri: 09:00-17:00  0751.13.10.70

WASH-X FRESH COLOR VRAC (DETERGENT RUFE)

WASH-X FRESH COLOR VRAC (DETERGENT RUFE) - Dacris94.ro
SKU
WSHCOL.V
Nota: Produsul se livreaza in ambalajul clientului (ambalaj minim 20L). Pentru prima livrare asiguram contra cost ambalaje de 20L, 30L, 120L, 220L,1000L.
Disponibilitate
In stoc

7,69 lei cu TVA inclus

6,46 lei fara TVA inclus

WASH-X FRESH COLOR VRAC (DETERGENT RUFE) - Descriere si specificatii

DESCRIEREA PRODUSULUI SI PROPRIETATI

Detergent lichid enzymatic, puternic parfumat pentru spalarea rufelor colorate cu masini de spalat automate de uz casnic si industrial cat si pentru spalari manual.

Formula sa cu enzime aduce urmatoarele beneficia: performanta la spalare, nu lasa reziduri pe tesatura, descompune si indeparteaza rapid murdaria. Ideal pentru tesaturi din bumbac, fibre sintetice, albituri, lenjerii. Nu folositi pe articole din lana sau matase..

DOZARE SI MOD DE UTILIZARE

In masinile de spalat automate cu o capacitate de 3/5 Kg rufe uscate, se adauga 40- 50 ml detergent pentru rufe in cazul unor rufe mai putin murdare. In cazul rufelor mai murdare se va folosi 50- 70  ml detergent pentru rufe. Pentru masinile de spalat automate cu capacitatea 6/8 Kg rufe uscate se va adauga in plus fata de cantitatile de mai sus 10- 30 ml detergent pentru rufe. Pentru spalarea manuala se realizeaza o dilutie de 30 ml detergent pentru rufe in 5 l apa. Se recomanda impartirea rufelor in functie de nivelul de murdarie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si ...

    Cosul meu

    Cosul este gol.